Soul of Gaia2013 kommer untold communications att jobba med Soul of Gaia och Birds will sing for you för att lyfta och skapa artisten och inspiratören Soul of Gaia. Med musiken som förgund så finner de som vill en helhet som inte bara avspeglas på scenen. Det handlar om välmående i fler dimentioner och medan Soul of Gaia söker kärnan i sin musik, så söker hon även kärnan i sig själv.

re:birth är albumet som släpps som ett antal singlar under våren, och det är symbolen för hennes inre resa för att hitta kärnan i sin musik och i sig själv. Ett sökande och ett utforskande av glöden, passonen och den inre kraften som alla bär med sig, det gäller bara att hitta den. Genom att blogga på SoulofGaia.com vill hon inspirera andra och delar där med sig av utvecklingen, artisten, personen och musiken. För en hållbar livsstil med förståelse för sin egen inre röst så jobbar hon med hjärta, hjärna och fysiskt välmående och öppnar upp sitt liv som inspiration för andra att göra detsamma. Inspirera andra till att hitta sig själva, sitt sätt, sin inre röst, sin urkraft. Detta är hennes resa mot ett nytt liv, pånyttfödelse, hennes re:birth som Soul of Gaia.

Läs mer under Aktuella uppdrag eller på Soul of Gaia’s web!