4d9083521db411e299af22000a9e29bc_7

De två senaste dagarna har jag frilansat på varumärkesbyrån Identity Works. Det har varit kul att se alla bekanta och alla nya ansikten och även att se vad som har förändrats och vad som inte har förändrats.

Det var nästan ett år sedan jag klev ut genom dörren från kontoret på Kungsgatan i Stockholm för att möta nya äventyr och otroligt mycket har hänt sedan dess. Trots detta så kändes det nästan som att jag i onsdags, när jag klev in på kontoret, bara hade gåt ut genom dörren och vänt till baka in. Hjärnan spelar en ett spratt och antingen beror det på de härliga människorna eller också på att en på gamla dar förlorar perspektivet på tid och rum då ett år, relativt sett, blir väldigt lite…

Alltid lika trevlig att återse människor som fått en att växa.