I början av terminen fick jag möjligheten att för PUSH Sveriges räkning vara med, planera och moderera ett av evenemangen under framtidsveckan på Värmdö. Just denna halvdag initierades av Rädda Barnen som valde att bjuda in PUSH Sverige för att ge en närmre koppling till ungdomar, engagemang och påverkansarbete.

Framtidsveckan på Värmdö 2013, foto Pella Thiel

Vi var ett antal personer som deltog från PUSH Sverige och som konferencier höll jag ett inspirations- och informationssnack om PUSH Sverige, hållbar utveckling, energi och påverkan. Detta följdes av en Open Space workshop, som PUSH Sverige håll i tillsammans med Rädda barnen, med fokus på lokal påverkan i Värmdö kommun. Dagen avslutas med en politikerpanel där jag agerade moderator som representant för PUSH Sverige.

Intresserad av att bjuda in PUSH Sverige till ert arrangemang? Maila mig på johline@pushsverige.se så förmedlar jag kontakten.

Om ni är intresserade av att arrangera någonting tillsammans med mig genom Untold Communications eller ha mig som moderator eller konferencier till ert arrangemang? Maila info@untold.se

Hemsida

Facebook

Framtidsveckan på Facebook

Framtidsveckan på Värmdö Kommuns hemsida