Denna vecka har jag genom Sveriges ungdomsråd fått chansen att ha kontor i paradiset. Med mitt portabla kontor (min laptop) så har jag tillsammans med Sveriges ungdomsråd förflyttat mig till Ekskäret i Stockholms skärgård där vi tillsammans med entreprenörer, organisationer, myndighetspersoner och företag har kunnat nätverka, arbeta och slappna av omgivna av skärgårdsmiljön.

EkskäretSamtal, nätverkande, nya samarbeten, individuellt arbete, gemensamma måltider som vi själva lagar, vedeldad bastu, promenader runt ön och mycket mer har givit mig en av mina produktivaste veckor på länge. Att få varva arbete med närheten till naturen och även att knyta ihop dessa är någonting som jag rekommenderar starkt till alla typer av organisationer, arbetslag, projektkonstallationer, företag och entreprenörer.

Hemsida www.ekskaret.nu

Facebook