Hållbar skola.

Hur kan hållbarhet och skola kan knytas samman? Och vad är egentligen en skola för hållbar utveckling? Inspirerat av flera existerande projekt och initiativ, tillsammans med egen erfarenhet och kunskap kring dessa frågor, skapas ett nytt koncept med huvudfokus på grundskola.

  • En kväll för lärare, skolledning och andra intresserade genomfördes den 21 maj i Stockholm. Sammanställning från eventet hitta du här.

 

Race for the Baltic

PR och projektassistent

Mer info om Race for the Baltic hittar du här.

 

Soul of Gaia

Soul of Gaia’s nya singel Two Hearts är starten på resan mot hennes re:birth som artist.SoulofGaia, single Two Hearts

Det var vid hennes mammas gamla ostämda piano som hon tillslut vågade möta sig själv. Där hittade hon tillbaka till en ärlighet, en sårbarhet och också lekfullheten i hennes röst. Ur det väcktes Soul of Gaia.

Allt som tidigare har funnits på Spotify är borttaget och det enda som finns kvar av hennes gamla jag är ett antal skivor på vinden. Samlarvärde. Snart endast ett minne av ett svunnet liv . Nu ska Soul Of Gaia bli jordad och förstå sig själv, sin egen röst, hitta sin inre urkraft och nära den. Våren kommer att vara en storm av känslor, allt för att hitta och få hennes egen glöd att växa sig stark.

Under namnet Soul of Gaia har Sanna tidigare fokuserat endast på musik. Under 2013 slår Sanna samman musik, yoga och ett stort intresse för näring och mat under samma namn.

 

PUSH Sverige

plattformen där unga samarbetar för hållbarhet

PUSH Sverige vill pusha Sverige i en hållbar riktning. Snabbare än vad som sker idag, och med ungas delaktighet, kunskap, insikter och engagemang. PUSH är plattformen som knyter samman alla unga i Sverige som engagerar sig för, eller vill engagera sig för hållbar utveckling, genom att samla individer och ungdomsorganisationer under ett tak. PUSH bildar en stark röst i debatten med starka individer, organisationer, partners och supporters.

Efter att på kort varsel ha blivit inbjuden att hålla ett föredrag om värderingar och kommunikation, på PUSH Sveriges Kick Off, insåg jag att detta initiativ är, och kommer att vara viktigt för utvecklingen i hållbarhets-Sverige och bestämde mig för att vara en aktiv del i detta. Som arragör av Power Shift Sverige så har PUSH sin hjärtefråga i klimat, och med 32148_125790907596123_1075908764_nPUSH som arrangör så kommer klimatkampanjer av olika slag anordnas. Samtidigt uppmundrar och möjliggör PUSH samarbete mellan Sveriges alla unga engagerade och tillsammans ska vi skapa en bättre värld.

Spana in videon, Vad är PUSH Sverige?